The Compadres
Skärmklipp 2017-11-02 16.08.31.png

Uppdrag

BIC Finland hade kontrakterat kändiskocken Tomi Björck för kommande kampanj. Och även om Tomis ansikte var nytt för oss förstod vi snart att han är finnarnas motsvarighet till vår Leif Mannerström. Fast med fler tatueringar. Vårt uppdrag var att knyta BIC Megalighter till den berömda kocken i en film.

Insikt

Tomis intresse för österländska traditioner i allmänhet och det asiatiska köket i synnerhet fick oss att leta vidare i den fållan. Det visade sig att han kampsportat en hel del när han var yngre, och så hade han förstås startat restaurangsuccén Farang som han även exporterat till Stockholm. Vi ville använda oss av hans talanger inne i hans mest kända restaurang.

Idé

Idé

Tomis kampsportsintresse kombinerat med hans passion för högsta kvalitet och precision fick utgöra den bärande idén i filmen. Tillsammans med drakfrukt, ingefära, lime och chili.

Produktion

Produktion

Vi har tagit fram idé, skrivit manus och storyboard samt grafisk form. Filmen producerades med Frej Karlson, Helsingfors. Filmen kan ses i finska biosalonger och stöds av kommunikation i sociala medier och i butik.

tomi_bjorck.jpg